1280x400_Marathon

Добро настроение, хубаво време, страхотен маратон

За трети пореден път служители на Kaufland България се включиха в превърналия се вече в спортна традиция и най-голям за Хайлброн (Германия) и околността маратон Тролингер. Българските ни колеги се представиха наистина достойно по време на маратона - този път се включиха колеги от Реклама и връзки с обществеността, Информационни системи, Дистрибуция и реклама и Търговска дирекция.


От общо 6 331 състезатели, 334 бяха представителите на Kaufland от различни държави, които достойно носиха червените тениски с нашето лого. Сред тях на старта на улица "Хайлбронер Бадщрасе" застанаха и седем колеги от България. Групите се разделиха на участници в целия маратон и на такива, които бягаха полумаратон. Целта на всички беше да достигнат финала на стадиона Франкенщадион.

"Времето беше страхотно, организацията на ниво. Доволен съм и от личния си резултат. Емоцията е неописуема, а фактът, че беше споделена с колеги я прави още по-силна", сподели с нас колегата ни Антон Терзиев.

"Да бъдеш част от спортно събитие с толкова много участници е вълнуващо преживяне. Участвам за първа година, заразен от ентусиазма на колеги, включили се в предходните издания. За много хора участието в маратон или полумаратон е огромно предизвикателство, за други това е неизпълнима мечта. Самата подготовка изисква ангажираност, постоянство и дисциплина. Наложи ми се да изляза от зоната си на комфорт, за да постигна нови и страхотни резултати, а това ме кара да се чувствам по-силен и уверен в собствените си възможности", разказва Петко Диманов.

Радваме се за успеха на колегите и им благодарим за доброто представяне!