Bewerbungstipps

Как мога да кандидатствам?

Чрез нашия кариерен портал
В нашия кариерен портал ще намерите всички актуални работни предложения. Можете да ги филтрирате по критерии като Отдел и Град и да кандидатствате директно за подходящата позиция. Кликнете в избраното от Вас предложение върху линка „Кандидатствай“ и ни изпратете посредством няколко кратки стъпки Вашата кандидатура. След това автоматично ще получите данни за достъп в нашия кариерен портал и ще можете да се върнете обратно към Вашите данни и актуалните кандидатури.

Във филиала
Освен чрез нашия кариерен портал, можете да се информирате за свободните позиции също и в някой от нашите филиали и да предадете документите си за кандидатстване на място. Адресите и телефонните номера на нашите филиали ще намерите тук.
Намери филиал

Кога можете да кандидатствате?

Приемаме кандидатури през цялата година. Докато свободните ни позиции са обявени в кариерния ни портал, можете да кандидатствате за тях.

Какво трябва да имате предвид при кандидатстване?

Приложете документите, които смятате, че са важни за обявената позиция. Ние се интересуваме преди всичко от Вашата автобиография и мотивационно писмо. Те дават най-добра представа за Вас. Информацията в тях трябва да се допълва и да не се повтаря.

Използвайте мотивационното си писмо, за да ни представите защо сте подходящ/а за позицията, както и съобразете Вашата автобиография с желаната позиция. Можете да ни запознаете с Вашите професионални постижения посредством конкретни цифри и факти. Бъдете честни при предоставяне на аргументация относно заемани длъжности или липса на информация в автобиографията Ви. Така ще имате най-добри шансове, ако бъдете поканени на интервю.

Съвети за Вашата онлайн кандидатура

  • Избирайте сканирани оригинални документи както и копия с високо качество, които са ясни и четливи.
  • Подходящи формати са PDF, RTF и всички Microsoft Office-формати с максимална големина от 2 MB на файл.
  • След като изпратите Вашата онлайн кандидатура, ще Ви върнем обратно потвърждение по имейл, че кандидатурата Ви е получена. В случай, че не сте го получили, не се колебайте да ни информирате.
  • Ние ще проверим внимателно Вашата кандидатура и ще се свържем отново с Вас възможно най-скоро. 

Как протича процесът по подбор?

Ако Вашата кандидатура е била убедителна, в повечето случаи следва интервю с Вашите бъдещи ръководители и евентуално колеги от съответното професионално направление, или от направление Човешки ресурси. В него целим да Ви опознаем като личност. В кратък срок ще получите от нас обратна връзка, независимо от това как е протекло интервюто. В зависимост от отдела, за който кандидатствате, ще Ви поканим при необходимост на следващо интервю. Ако всичко премине добре, ще Ви информираме по имейл, или по телефона.

Ще се радваме скоро да се свържем с Вас като кандидат за работа в Kaufland.