Bewerbungstipps
Георги Янев

Георги Янев

Георги Янев

1. Кога започна в компанията и какво привлече интереса ти към Kaufland България? Какво знаеше за Kaufland преди да започнеш работа тук?

Започнах своя път в Kaufland през вече далечната 2009 г. Стартирах обучението си тук в София, в наскоро открития тогава софийски филиал в Банишора, а планът беше след три месеца да се отправя към първия в България и единствен към тогавашния момент филиал в гр. Пловдив.
Това, което привлече интереса ми беше, че виждах в лицето на Kaufland една много бързо развиваща се интернационална  компания в момент, когато в  България се задаваше тежка криза.

Честно казано, по време на първото ми интервю за работа, през декември 2008г., не знаех много за Kaufland. Знаех какъв е основният бизнес на фирмата, в който имах малко опит, както и в кои държави е позиционирана.

2. На каква позиция стартира и как се разви професионалният ти път в компанията?

Стартирах като Ръководител сектор Хранителни стоки, като бях на тази позиция около година и половина, след което получих предложение да се изправя пред предизвикателството да ръководя цял филиал и през октомври 2010 г. бях повишен на позиция Управител на филиал. Шест години по-късно имах огромната чест да бъда поканен да се присъединя към новосъздаващата се структура в Централата, а именно - Организация Продажби, където работя с нашия екип и към момента.

3. Кои са основните неща, които те карат да идваш мотивиран/а на работа всеки ден?

Динамика, разнообразие и всичките предизвикателства, пред които се изправям всеки ден, но най-вече това, че всеки ден те са различни. Това ме поддържа постоянно във форма и ме кара да върша работата си с удоволствие.