Logistik

Прием стоки и складиране

В Прием стоки проверявате доставените стоки внимателно съобразно зададените количествени и качествени характеристики. Документирате пропуските и описвате доставките с помощта на нашите съвременни системи за обработка на данни.

Комисиониране

При комисионирането групирате съхраняваните артикули според заявките и пренасяте поръчките до рампите за транспортиране. Тези дейности се извършват с помощта на ефективни инструменти, както и модерни системи за управление (SAP и др.), подемно-транспортни съоръжения, системи за комисиониране с гласово управление, както и автоматизирана система за складово стопанство.

Експедиране на стоки

При експедиране на стоки подготвяте необходимите документи за доставка на събраните палети и предавате стоките и документите за доставка на шофьорите на товарни автомобили. Качественият контрол на изходящите стоки или проверката за правилното окомплектоване на заявката, е важна задача, за да се гарантира спазването на нашите високи стандарти за качество.

Предлагаме Ви разнообразие въз основа на големината на нашата компания:

В нашите логистични центрове се съхраняват повече от 17 500 различни артикула, а всеки ден в нашите филиали се доставят над 3000 палетa. Ние притежаваме складове за съхранение на плодове и зеленчуци, хранителни и нехранителни продукти, съхранявани на няколко температурни режима – охладени и дълбоко замразени. Нашите логистични центрове са с обща площ от над 150 000 кв.м. Нашите транспортни отдели координират дневно над 95 тура и се грижат клиентите винаги да намират по рафтовете пълна и свежа продуктова гама.

Станете част от нашия екип – очакваме Ви с нетърпение!