Bewerbungstipps fuer Studenten und Absolventen

Как можете да кандидатствате?

Кандидатствайте директно онлайн. Това допринася за опазване на околната среда  и същевременно ни улеснява в процеса по обработване на кандидатурите. Влезте в кариерния ни портал. Там ще намерите всички наши актуални предложения за работа или стаж.

Можете да филтрирате предложенията ни по критерии, като Отдел и Град и да кандидатствате директно за подходящата за Вас позиция.

В избраното от Вас предложение кликнете върху линка „Кандидатствай“  и ни изпратете посредством няколко кратки стъпки Вашата кандидатура. След това автоматично ще получите информация  за достъп в нашия кариерен портал, от където ще можете да се върнете обратно към Вашите данни и актуалните позиции.

Кога можете да кандидатствате?

Приемаме кандидатури през цялата година. Докато свободните ни позиции са качени в кариерния ни портал, можете да кандидатствате за тях.

Какво трябва да съдържа една цялостна кандидатура?

Когато кандидатствате при нас, изискваме от Вас следните документи:

  • Добре обосновано мотивационно писмо
  • Автобиография
  • Препоръки от предишен стаж или работа.

Съвети за онлайн кандидатстване

  • Изберете сканирани оригинални документи както и копия с високо качество, които да бъдат ясни и четливи.
  • Подходящи формати са PDF, RTF  и всички Microsoft Office-формати с максимална големина от 2 MB на файл.
  • След като изпратите Вашата онлайн кандидатура, ще получите потвърждение  по имейл, че тя е получена. В случай, че не сте го получили, не се колебайте да ни информирате.
  • Ние ще проверим внимателно Вашата кандидатура и ще се свържем отново с Вас.

Как протича процесът по подбор?

Всички изпратени онлайн кандидатури влизат в нашата система. Малко след това ще получите от нас потвърждение , че кандидатурата Ви е получена. На първия етап ние проверяваме внимателно,  дали Вашият профил отговаря на обявената свободна позиция.

Ако Вашата кандидатура е била убедителна, следващата стъпка в повечето случаи е интервю.

Какво трябва да съблюдавате по отношение на интервюто за работа?

Ако сме Ви поканили на интервю, това означава, че Вашата кандидатура е била убедителна и сте привлекли вниманието ни. Ще се радваме да се запознаем лично и да научим повече за Вас.

Обикновено Ви каним на интервю, в което освен ръководител от професионалното направление присъства и друг колега – например от Направление Човешки ресурси. Ние се интересуваме от следната информация: кое Ви отличава от останалите? Защо трябва да се спрем на Вас? Какви са Вашите силни страни и как се справяте с вашите слабости? Имате ли вече опит в търговията с хранителни стоки?

Каква е следващата стъпка след интервюто?

След първото интервю ще получите обратна връзка в кратки срокове. В зависимост от отдела ще Ви поканим при необходимост на следващо интервю. Ако всичко премине добре, ще Ви информираме лично или по телефона. При постигане на съгласие от двете страни ще бъдат изяснени всички детайли и ще се пристъпи към сключване на трудов договор.