Bewerbungstipps

Кандидатствайте директно онлайн чрез нашия кариерен портал. Тук ще намерите всичките ни актуални позиции, стажове и възможности за дуално обучение. За Ваше улеснение можете да ги филтрирате по сфера и населено място.

Всички наши обяви, които виждате на кариерната ни страница, са актуални. Не сме заложили крайни срокове за кандидатстване, тъй като когато намерим подходящия за нас нов колегата за съответна позиция, обявата ще бъде изтрита от сайта ни. Можете да кандидатствате директно за желаната от вас работа, като кликнете върху "Кандидатствайте" в обявата за работа. След това ни изпратете Вашата кандидатура чрез няколко лесни стъпки. В профила, който ще създадете на кариерната ни платформа, ще може да следите както актуалните ни обяви, така и прогреса по изпратените Ви кандидатури.

Искате да кандидатствате при нас? Ще имаме нужда от Ваша актуална автобиография.

На по-късен етап в процеса по подбор може да Ви помолим да ни предоставите и удостоверение за завършено висше образование, сертификати и удостоверения за преминати стажове и други квалификационни курсове и др.

Можете да кандидатствате онлайн по всяко време. Така ние максимално бързо и сигурно ще получим Вашата кандидатура по позицията, към която проявявате интерес.

Ще Ви изпратим незабавно потвърждение, че тя е била получена по електронна поща. В случай, че не получите такова, моля свържете се с нас.  Моля, имайте предвид че разрешените файлови формати, които поддържаме са PDF, RTF и всички Microsoft Office формати с максимален размер 2 MB на файл.

Внимателно разглеждаме всички постъпили кандидатури. Това ни отнема до 2 седмици, като в случай че кандидатурата Ви е подходяща за съответната позиция ще се свържем с Вас, за да дадем повече информация за процеса по подбор, който предстои.

На интервюто ще присъства вашият бъдещ пряк ръководител и друг колега от отдела или представител на отдел Подбор. Бъдете естествени и себе си, защото ние искаме да Ви опознаем. И помнете и интервюиращите срещу Вас някога са били кандидати и са били от Вашата страна и те добре разбират, че може би сте леко притеснени.

Обяснете ни защо според Вас тази позиция е Вашата. Разкажете ни какви са вашите силни страни и области на развитие? Разбира се, ние също така се интересуваме от това, което вече знаете за търговията на дребно с храни, както и какво знаете за нас. След това ние ще разширим познанията Ви.

Използвайте интервюто за работа, за да ни опознаете по-добре като компания. Препоръчваме Ви преди интервюто да разгледате сайта и кариерната ни страница и да научите повече за нас. Така ще сте подготвени и ще имате конкретни въпроси, на които ще се радваме да отговорим.

След интервюто Ви ще получите обратна връзка от нас най-късно в рамките на една до две седмици. В зависимост от позицията  може да Ви поканим и на още една среща. Ако сте одобрени за работа при нас, ще ви информираме лично или по телефона, като ще изясним всички трудови условия, преди да получите трудовия си договор.