Информационни технологии

За теб е удоволствие да работиш с иновативни решения и модерни технологии? Присъедини се към направление Информационни технологии, което предоставя разнообразни ИТ услуги на служителите на Kaufland и осигурява нормалното функциониране на използваните информационни системи.

IТ инфраструктура и Системен мениджмънт

Работи по иновативни IT проекти

Като част от екипа, полагащ грижи за нашата IT инфраструктура и системи, ще имаш възможност да приложиш знанията си при изграждането и поддръжката на мрежовата инфраструктура (LAN/WAN) във всички обекти на Kaufland България, администрирането на системите ни за съхранение на данни, както на комуникационните ни такива – email, телефония и др.

Допринеси за въвеждането и изграждането на политиката ни за информационна сигурност и осигуряването на оптимални технологични условия за работата на нашите колеги като едновременно с това ще можеш да получиш нови знания и подкрепата на компетентен екип.


Бизнес решения и Проекти

Осигури най-добрата технологична среда за протичането на бизнес процесите в компанията

С удоволствие работиш по нови и предизвикателни IТ проекти? Подкрепи успешния ни екип при въвеждането в експлоатация на софтуерни и хардуерни решения,  тестването на нови функционалности във вече използваните приложения, както и координацията и управлението на мащабни проекти.


IT Service Desk

Бъди лице за контакт на нашите колеги по разнообразни технически въпроси

Като част от екипа на IT Service Desk ти ще бъдеш лице за контакт в комуникацията с потребителите на IТ услуги. Сред задачите ти ще бъдат обработката на инциденти и заявки, както и осигуряване на връзка с останалите звена в IТ и с партньорите, които осигуряват поддръжка на място за предоставяните услуги.

IT Service Desk е и отделът, извършващ превантивен мониторинг на критичните системи и приложения, за да подсигурим, че във всеки един момент можем да разчитаме на нашата IТ инфраструктура.


IT Hub

Работи по иновативни IT проекти

През месец август 2016 г. Kaufland България стартира IT проект, свързан с разработката на вътрешни за фирмата IT приложения. В новосформирания IT HUB работи екип от над 100 опитни IT специалисти. В сътрудничество със своите немски колеги, те имат за цел да създадат множество приложения за служители и крайни клиенти, както и да поддържат наличните системи на Schwarz Group.

Екипът от програмисти и специалисти по разработване на приложения, със седалище в град София, разработва софтуерни решения, използващи най-съвременните технологии, методи и инструменти, които отговарят на високи стандарти за сигурност, производителност и качество.

Kaufland Service подкрепя огромната група Schwarz с решение за развитие на IT областите ABAP, UI5, iOS, Android, Xamarin, Java, Business Intelligence, Central Application Support, SharePoint, SAP Basis, MiddleWare, Hadoop, както и SAP User Access.

Събудихме интереса ти? Ще се радваме да се присъединиш към нашия екип! Повече за нашия IT Hub можеш да намериш тук.

Твоят старт при нас

Към отворени позиции

Искаш да станеш част от екипа ни? Тук те чакат разнообразни кариерни възможности.

Към портал за кандидатстване

Регистрирай се сега, за да може винаги да следиш статуса на кандидатурата ти.

Към формуляр за контакт

Имаш още въпроси? Нашият екип по Подбор с удоволствие ще ти помогне.
Мерки във връзка с разпространението на COVID-19

Kaufland България носи отговорност за здравето на своите служители и техните семейства.

Във връзка с разпространението на COVID-19 предприемаме превантивни мерки за сигурността и здравето на нашия екип и клиентите ни. Запознайте се с тях.

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19