Професионални области Маркетинг и Комуникации

Искаш да дадеш воля на креативността си и да спомагаш структурирането на комуникацията ни? Стани част от екипа ни и открий разнообразието на проекти и задачи в областите ни свързани с изграждането на нашия имидж и реклама.

Системи за бизнес анализи

Винаги си в търсене на нови тенденции? Тогава правилното място за теб е отдел Системи за бизнес анализ (Business Intelligence). Работата ти там ще е свързана с генериране, анализ и представяне/интерпетиране на данни, факти, know -how и резултати за пазара, конкурентите, клиентските мнения, нагласи и тенденции,  които се основават на задълбочени проучвания.

Често задачите ти ще са свързани и с оценка на икономически показатели и статистически данни във връзка с реализиране на фирмени цели, както и съвместна работа с отделите и подкрепа при вземането на важни търговски и бизнес решения с релевантни данни и информация.

Маркетинг

Чувстваш се като у дома си във всяко едно място по света? При нас можеш да донесеш и приложиш идеи и опит. От позиционирането на продуктите в рекламните ни брошури през 360º-те ни маркетингови кампании до целевото насочване към конкретни групи в социалните медии – това е само част от дейностите, с които се занимава големият ни екип по Маркетинг.

Тяхна задача е също така планирането и подготвянето на средствата за реклама и цялостните активности на компанията в сферата на маркетинговите комуникации.

Корпоративни комуникации и CSR

Кога отваря новият магазин на Kaufland и възможно ли е да разрешим на телевизионен екип да снима клиент как пазарува при нас? Това са само малка част от казусите и въпросите, с които нашите професионалисти от отдел Корпоративни комуникации се сблъскват всеки ден.

Те имат отговорната задача да представят фирмата в публичното пространство и да бъдат връзката между фирмата и медии, контрагенти и други организации, обработвайки запитвания от всички видове комуникационни канали. В допълнение към това в отдела ще можеш да се ангажираш с различни социални проекти и да допринесеш за налагането на култура на корпоративна социална отговорност.


Твоят старт при нас

Към отворени позиции

Искаш да станеш част от екипа ни? Тук те чакат разнообразни кариерни възможности.

Към портал за кандидатстване

Регистрирай се сега, за да може винаги да следиш статуса на кандидатурата ти.

Към формуляр за контакт

Имаш още въпроси? Нашият екип по Подбор с удоволствие ще ти помогне.
Мерки във връзка с разпространението на COVID-19

Kaufland България носи отговорност за здравето на своите служители и техните семейства.

Във връзка с разпространението на COVID-19 предприемаме превантивни мерки за сигурността и здравето на нашия екип и клиентите ни. Запознайте се с тях.

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19