Всичките ни локации – Ето къде сме у дома си

Девет са страните в целия свят, където нашите клиенти могат ежедневно да се наслаждават на нашия свеж асортимент от стоки. На този етап наши представителства има в България, Германия, Чехия, Словакия, Полша, Хърватия, Румъния и Молдова.

С над 140 000 служители всеки ден се грижим за това да ставаме все по-добри. Наред с филиалите ни, над 1270, поддържаме модерни Обслужващи офиси, логистични центрове, а в някои страни и месопреработвателни предприятия.

Искаш да работиш извън пределите на България в някоя от другите страни в Kaufland групата ни? Според твоята сфера на дейност можеш да натрупаш международен опит в някое от нашите местни представителства в чужбина.

Локации в България

Къде в рамките на страната можеш да ни намериш?

Искаш да станеш част от нашия екип и съвместно с колегите си да допринасяш за успеха на компанията? В нашите 60 филиала, както и в Логистичния ни център и Обслужващ офис имаш разнообразни възможности да започнеш професионалното си развитие при нас.


Филиали

Открий локациите на нашите филиали в страната

Ежедневно във всеки един от нашите филиали колегите ни дават най-доброто от себе си, за да превърнат пазаруването на нашите клиенти в позитивно преживяване. Имаш интерес към стартиране и развитие във филиалната ни структура? Тук  можеш да научиш повече за Дирекция Продажби.


Логистичен център

Открий нашите логистични центрове

Нашите 2 логистични центъра се грижат за подсигуряването на оптималното зареждане на нашите филиали. Така ежедневно може да се осигури свежест и широк избор от стоки за нашите клиенти. Логистичните ни центрове се намират в село Стряма, Пловдив.

Искаш да стартираш в нашия Централен склад? Научи повече за направление Логистика тук.


Обслужващ офис

Открий нашия Обслужващ офис

Нашият Обслужващ офис е разположен в град София, жк Банишора и там са позиционирани нашите дирекции Администрация и финанси, Търговия и маркетинг, Човешки ресурси и Централни отдели. Пак в София, на булевард Тодор Александров се намира нашият IT Hub, където екипът ни от иноватори в сферата на IT се грижи за развитието и поддръжката на системите ни.


Твоят старт при нас

Към отворени позиции

Искаш да станеш част от екипа ни? Тук те чакат разнообразни кариерни възможности.

Към портал за кандидатстване

Регистрирай се сега, за да може винаги да следиш статуса на кандидатурата ти.

Към формуляр за контакт

Имаш още въпроси? Нашият екип по Подбор с удоволствие ще ти помогне.
Мерки във връзка с разпространението на COVID-19

Kaufland България носи отговорност за здравето на своите служители и техните семейства.

Във връзка с разпространението на COVID-19 предприемаме превантивни мерки за сигурността и здравето на нашия екип и клиентите ни. Запознайте се с тях.

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19