Защо да избереш нас – възползвай се от предимствата, които предлагаме

Като успешна международна търговска компания ние сме ориентирани към резултати, динамични и коректни. Удовлетвореността на нашите служители е в основата на успеха ни. Затова ти предлагаме безбройни предимства. Присъедини се към екипа ни и получи най-добрите перспективи, които заслужаваш, за едно успешно професионално бъдеще.

Сплотен екип

Нашата вътрешна комуникация е директна и непосредствена. Корпоративната ни култура се базира на обръщение на „ти“ независимо от областта на експертиза и йерархичното ниво, като по този начин работата между екипите се основава на сплотеност и доверие.

Модерна работна среда

Дигиталните технологии и нови медии, които използваме, създават условия за гъвкава съвместна работа и обмен между различните ни локации. Ние винаги се стремим да създаваме условия за модерна и удобна работна среда, съобразена изцяло с оперативните ни нужди.

Структурирано въвеждане в работата

Всеки новопостъпил служител при нас получава добре структурирано въвеждащо обучение в своята дейност. Благодарение на него още от самото си започване ще придобиеш ясна представа за работния процес и твоите задължения при нас. Директно ще ти дадем информация за различните ни процеси, най-важните ти контакти по различни въпроси и това как е организирано работното ти ежедневие.

Възможности за развитие

Благодарение на надграждащи обучения, директна обратна връзка и разнообразни задачи,  имаш възможност за непрекъснато професионално и личностно развитие.

Социален пакет

Наред с месечното възнаграждение, нашите служители могат да се възползват и от отличен пакет от социални придобивки, който се изразява във ваучери за храна, 21 дни годишен платен отпуск и др., а след изтичане на изпитателния срок за позицията и карта за Допълнително здравно осигуряване, с която можеш да се възползваш от безплатни медицински услуги в голям брой здравни заведения в цялата страна.

Здравословни инициативи

В подкрепа на здравословния начин на живот, ние предлагаме на нашите служители възможност за получаване на преференциални условия на спортна карта, за безплатни посещения на различни спа и уелнес обекти. Ежемесечно в нашите офиси се организира Плодов ден, а като компания, която се грижи за доброто здраве на своите служители, с радост подкрепяме различни спорни събития и инициативи.

Top Employer

Институтът Top Employers е основан преди повече от 25 години и е сертифицирал над 1 300 организации в 115 страни, които ежедневно внасят позитивна промяна в живота на повече от 5 000 000 служители на глобално ниво.  
Сертификатът Top Employer предоставя на компанията-участник инструментите да доизгради и затвърди позицията си на желан работодател. Сертификационната програма подпомага работодателите да се съпоставят и споделят добри практики с най-добрите фирми в своя сектор, регион и индустрия, които са отдадени на идеята за подобрение на работната среда за своите служители.
Този процес дава възможност компанията да извоюва челно място в своя бранш, а нашите кандидати и служители могат да разчитат на това, че:

  • Утвърден и независим институт потвърждава наличието на високи международни стандарти и практики при управлението на хора, които са успешно имплементирани в компанията;
  • Kaufland България се позиционира сред малкото компании в страната, носители на отличието;
  • Сертификатът е уверена крачка напред към изграждане на работодателския ни имидж на най-добър работодател в България;

Повече информация за института, сертифицираните държави и процеса по сертификация можеш да намериш тук.


Твоят старт при нас

Към отворени позиции

Искаш да станеш част от екипа ни? Тук те чакат разнообразни кариерни възможности.

Към портал за кандидатстване

Регистрирай се сега, за да може винаги да следиш статуса на кандидатурата ти.

Към формуляр за контакт

Имаш още въпроси? Нашият екип по Подбор с удоволствие ще ти помогне.