Защо да избереш нас – възползвай се от предимствата, които предлагаме

Като успешна международна търговска компания ние сме ориентирани към резултати, динамични и коректни. Удовлетвореността на нашите служители е в основата на успеха ни. Затова ти предлагаме безбройни предимства. Присъедини се към екипа ни и получи най-добрите перспективи, които заслужаваш, за едно успешно професионално бъдеще.

Работна среда

Стартирай в международна и динамична работна атмосфера

 

Kaufland България ти предоставя възможност да започнеш твоята първа работа или да продължиш кариерния си път с подкрепата на сплотен екип в интернационална атмосфера и модерна офис среда.

 

Сплотен екип

Нашата вътрешна комуникация е директна и непосредствена. Корпоративната ни култура се базира на обръщение на „ти“ независимо от областта на експертиза и йерархичното ниво, като по този начин работата между екипите се основава на сплотеност и доверие.

Модерни технологии

Дигиталните технологии и нови медии, които използваме, създават условия за гъвкава съвместна работа и обмен между различните ни локации. Ние винаги се стремим да създаваме условия за модерна и удобна работна среда, съобразена изцяло с оперативните ни нужди.

Структурирано въвеждане в работата

Всеки новопостъпил служител при нас получава добре структурирано въвеждащо обучение в своята дейност. Благодарение на него още от самото си започване ще придобиеш ясна представа за работния процес и твоите задължения при нас. Директно ще ти дадем информация за различните ни процеси, най-важните ти контакти по различни въпроси и това как е организирано работното ти ежедневие.

Top Employer сертификация

Институтът Top Employers е основан преди повече от 25 години и е сертифицирал над 1 600 организации в 119 страни, които ежедневно внасят позитивна промяна в живота на повече от 5 000 000 служители на глобално ниво.

Сертификатът Top Employer предоставя на компанията-участник инструментите да доизгради и затвърди позицията си на желан работодател. Сертификационната програма подпомага работодателите да се съпоставят и споделят добри практики с най-добрите фирми в своя сектор, регион и индустрия, които са отдадени на идеята за подобрение на работната среда за своите служители.
Този процес дава възможност компанията да извоюва челно място в своя бранш, а нашите кандидати и служители могат да разчитат на това, че:

  • Утвърден и независим институт потвърждава наличието на високи международни стандарти и практики при управлението на хора, които са успешно имплементирани в компанията;
  • Kaufland България се позиционира сред малкото компании в страната, носители на отличието;
  • Сертификатът е уверена крачка напред към изграждане на работодателския ни имидж на най-добър работодател в България;

Повече информация за института, сертифицираните държави и процеса по сертификация можеш да намериш тук.


Здраве и баланс

Намери баланса между работа и личен живот с грижа за здравето

 

Балансът между работни задължения и личен живот е важен за всеки от нас, тъй като именно той води до хармония и удовлетвореност от работата. В пряка връзка с това е здравето на нашите колеги. Като компания Kaufland поставя висок приоритет на осигуряването на здравословни условия на труд, възможности за спорт и почивка, както и редица информационни инициативи по актуални за ежедневието ни теми.

 

Гъвкаво работно време

Електронното отчитане на работното време, както и възможността за работа на смени (на 4, 6 или 8 часа) в мрежата ни от хипермаркети, правят работния ти ден максимално гъвкав спрямо текущия ти начин на живот и потребност от баланс.

 

Творчески отпуск

Наред с годишния отпуск от 22 дни, които можеш да използваш при нас, след като навършиш 5 години в компанията за теб влиза в сила и възможността за неплатен „творчески отпуск“. За период от максимално 3 месеца можеш да се отдадеш на семейството си, на образоване, хоби или просто да си осигуриш почивката, за която мечтаеш и да се върнеш на работа с нови сили.

 

Допълнително здравно осигуряване

Още от първия си работен ден ти получаваш от наша страна карта за Допълнително здравно осигуряване, с която можеш да се възползваш от безплатни медицински услуги в голям брой здравни заведения в цялата страна. На годишна база можеш да преминеш и безплатен медицински преглед, който се провежда в работно време и включва консултация с различни специалисти.

 

Спортна карта и здравословни инициативи

В подкрепа на здравословния начин на живот, ние предлагаме на нашите служители възможност за получаване на преференциални условия на спортна карта, за безплатни посещения на различни спа и уелнес обекти. С радост организираме и спонсорираме различни спортни събития и инициативи, лекции за здравословно хранене и информационни кампании.

 

Други придобивки

Наред с търсения от теб баланс между работа и личен живот, като наш колега можеш да се възползваш и от следните допълнителни придобивки:

 

Ваучери за храна

Към пакета ти за допълнителни социални придобивки се включват и ваучери за храна на стойност 200 лв., които получаваш всеки месец от работата ти при нас.

 

Подаръчни пакети за теб и семейството ти

Винаги отбелязваме важните моменти заедно. За да направим празника ти още по-специален, подготвяме изненада за теб и твоето семейство. Традиционно компанията подготвя празнични пакети при раждането на бебе, ученик в семейството, както и за коледните празници.

 

Юбилеи

Всяка годишнина в компанията е важна за нас, а твоя 10-ти юбилей ще отпразнуваме подобаващо със специална благодарност за твоите усилия и лоялност.

 

Работно облекло

За да ти осигурим максимален комфорт, при започването ти на работа в нашата мрежа от хипермаркети или в логистичния ни център, осигуряваме за теб необходимото ти работно облекло.

 

„Бебе пакет“

Предоставяме финансов бонус в размер от 600 лв. при разрастване на семейството на всеки служител. Освен т.нар. „Бонус Бебе“, осигуряваме на родителите и „Бебе пакет“ с най-необходимите за едно новородено принадлежности.

Затвърждаваме образа си на грижовен и съпричастен работодател, който приоритизира най-важните моменти в живота на своите служители и техните семейства.  


Стани част от отворена и динамична култура с многобройни възможности за развитие

 

Вярваме, че заедно постигаме високи резултати, а ежедневните си действия основаваме на нашите корпоративни ценности. При нас можеш да откриеш твоето място и да се възползваш от разнообразните ни възможности за професионално развитие.

 

Твоят старт при нас

Към отворени позиции

Искаш да станеш част от екипа ни? Тук те чакат разнообразни кариерни възможности.

Към портал за кандидатстване

Регистрирай се сега, за да може винаги да следиш статуса на кандидатурата ти.

Към формуляр за контакт

Имаш още въпроси? Нашият екип по Подбор с удоволствие ще ти помогне.