Продажби

Искаш динамична работа, която да ти дава възможност да демонстрираш уменията си и да постигаш високи резултати? Тогава кандидатствай при нас и намери своето място в екипа ни в Продажби. Независимо дали ще стартираш директно във филиалната ни структура или в Организация продажби – възможностите, които можем да ти предложим са най-разнообразни.

Филиали

Създай позитивна атмосфера и приятен процес на пазаруване за нашите клиенти

Ежеседмично във филиалите на Kaufland България пазаруват почти един милион клиенти. Дирекция Продажби отговаря за правилното протичане на всички процеси, като съблюдава спазването на вътрешнофирмените стандарти при позиционирането и предлагането на стоката, стандарти за чистота и хигиена, за любезно обслужване на клиентите и спазване на гаранциите на Kaufland.

Основната отговорност за всеки филиал носят управителят на филиала и неговият екип. А една от най-важните задачи пред тях е изпълнение на определени финансови цели като достигането на планувания оборот, увеличаване броя на доволните клиенти и привличането на нови, тъй като Клиентът за нас е на първо място.

Като част от сплотения ни екип във всеки един от нашите магазини можеш да развиеш уменията си с много и различни дейности.

Информация

На информация можеш да бъдеш компетентно лице за контакт на нашите клиенти.

Стоки

Грижи се за асортимента ни от над 20 000 артикула и за това за нашите клиенти винаги да има свежи и висококачествени стоки.

Рибен щанд

Съдействай на клиентите ни при избора на свежи морски продукти.

Каси

Грижи се за удовлетвореността на нашите клиенти посредством бързо и приветливо обслужване на каса.


Организация Продажби

Осигури ефективната работа на нашите филиали

Искаш да анализираш и оптимизираш процесите в дирекция Продажби? Тогава твоето място е в Организация Продажби. Акцент в работата на това направление е внедряването на нови процеси на работа, на иновативни проекти и оптимизиране дейностите във филиалите.

Структурата се състои от четири основни отдела: Управление на стоките, Процеси, Системи за управление на персонал и Свежи Храни. Техният основен фокус е разработването на концепции и оптимизации, приложими във филиалите ни в цялата страна.


Твоят старт при нас

Към отворени позиции

Искаш да станеш част от екипа ни? Тук те чакат разнообразни кариерни възможности.

Към портал за кандидатстване

Регистрирай се сега, за да може винаги да следиш статуса на кандидатурата ти.

Към формуляр за контакт

Имаш още въпроси? Нашият екип по Подбор с удоволствие ще ти помогне.
Мерки във връзка с разпространението на COVID-19

Kaufland България носи отговорност за здравето на своите служители и техните семейства.

Във връзка с разпространението на COVID-19 предприемаме превантивни мерки за сигурността и здравето на нашия екип и клиентите ни. Запознайте се с тях.

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19