Kaufland като работодател

Нашата компания

Заедно превръщаме пътуването в изживяване

Всеки ден нашите 132 000 служители се грижат за това, нашите клиенти да изживеят перфектния седмичен пазар. Като част от Schwarz Group, Kaufland се причислява към водещите търговци на бързооборотни стоки на европейския пазар. Не само в България, но и в Чехия, Словакия, Хърватия, Полша, Румъния, Германия и Република Молдова предлагаме голям избор на стоки с високо качество и изгодни цени. За да бъде това така, непрекъснато се развиваме и вземаме предвид очакванията и желанията на нашите клиенти.  

С над 20 000 артикула асортимент, състоящ се от качествени регионални продукти, популярни марки и атрактивни собствени марки, в нашите 60 филиала не оставяме неизпълнени желания.

Както в нашия Обслужващ офис, така и в нашите филиали в България над 6000 служители се грижат с голям ангажимент за успеха на нашата компания. Ние насърчаваме индивидуалния потенциал и подкрепяме нашите служители като силен, динамичен и коректен работодател. Нашето сътрудничество винаги се характеризира с уважителен подход и обща цел да правим доброто още по-добро.Твоят старт при нас

Към отворени позиции

Искаш да станеш част от екипа ни? Тук те чакат разнообразни кариерни възможности.

Към портал за кандидатстване

Регистрирай се сега, за да може винаги да следиш статуса на кандидатурата ти.

Към формуляр за контакт

Имаш още въпроси? Нашият екип по Подбор с удоволствие ще ти помогне.
Мерки във връзка с разпространението на COVID-19

Kaufland България носи отговорност за здравето на своите служители и техните семейства.

Във връзка с разпространението на COVID-19 предприемаме превантивни мерки за сигурността и здравето на нашия екип и клиентите ни. Запознайте се с тях.

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19