Kaufland е Топ Работодател в България за трета поредна година

Темпото на развитие в управлението на човешките ресурси в компанията ни намира отражение и в престижния сертификат за Топ Работодател в България, с който компанията е отличена за поредна трета година. Резултатът за 2020, на база на който получаваме сертификата Top Employer 2021 е значително по-добър от предходната година. Така Kaufland България заема достойно място сред най-добрите компании в световен мащаб.

Top Employers Institute е сертифицирал над 1600 организации в 119 държави, като прилага единни глобални стандарти за най-добрите работодатели в света. Процесът по сертификация обхваща 6 месечен детайлен анализ на процесите и практиките в компанията, като чрез 200+ въпроса се анализират 20 области.

Сертификатът Top Employer предоставя на компанията-участник инструментите да доизгради и затвърди позицията си на желан работодател. Сертификационната програма подпомага работодателите да се съпоставят и споделят добри практики с най-добрите фирми в своя сектор, регион и индустрия, които са отдадени на идеята за подобрение на работната среда за своите служители.
Този процес дава възможност компанията да извоюва челно място в своя бранш, а нашите кандидати и служители могат да разчитат на това, че:

  • Утвърден и независим институт потвърждава наличието на високи международни стандарти и практики при управлението на хора, които са успешно имплементирани в компанията;
  • Kaufland България се позиционира сред малкото компании в страната, носители на отличието;
  • Сертификатът е уверена крачка напред към изграждане на работодателския ни имидж на най-добър работодател в България;


Повече информация за института, сертифицираните държави и процеса по сертификация можеш да намериш тук.

Изображение на визията на Top Employer
Изображение на визията на Top Employer

Твоят старт при нас

Към отворени позиции

Искаш да станеш част от екипа ни? Тук те чакат разнообразни кариерни възможности.

Към портал за кандидатстване

Регистрирай се сега, за да може винаги да следиш статуса на кандидатурата ти.

Към формуляр за контакт

Имаш още въпроси? Нашият екип по Подбор с удоволствие ще ти помогне.
Мерки във връзка с разпространението на COVID-19

Kaufland България носи отговорност за здравето на своите служители и техните семейства.

Във връзка с разпространението на COVID-19 предприемаме превантивни мерки за сигурността и здравето на нашия екип и клиентите ни. Запознайте се с тях.

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19