Човешки ресурси

Интересуваш се от разностранните дейности, свързани с управлението на човешките ресурси в международна търговска компания? Тогава подкрепи екипа ни със своите знания и умения и научи повече за нашите разнообразни дейности.

От наемането на персонал, през администрирането и развитието на нашите служители, до заплащане и консултиране по въпроси, свързани с трудовото законодателство - това са дейностите, свързани с работата на направление Човешки ресурси.

Подбор и работодателска марка

Търсиш динамика и ежедневна комуникация? Стани част от Подбор! Желанието ни да работим с най-добрите професионалисти ни поставя пред постоянното предизвикателство да намерим, привлечем и подберем новите ни колеги.

Да се справим успешно с тази задача ни помагат професионалното ни търсене на персонал и прозрачният ни процес по подбор, изграден на нашите принципи за обективност и благонадеждност.

В обхвата на нашите дейности също така спада и разработването, утвърждаването и налагането на работодателската ни марка. Нашата ясна цел е да бъдем един от най-предпочитаните работодатели в страната.

Администриране на персонала

Искаш да организираш процеси в Човешки ресурси? От сключване на трудови договори през изготвяне на различни справки до трудово-правни казуси, екипът ни от професионалисти в отдел Администриране на персонала се грижи за коректното и законосъобразно обработване на цялата информация относно настоящите и бивши служители на компанията.

Обучение и развитие

Мотивацията на нашите служители е изключително важна за нас. Затова и в отдел Обучение и развитие се занимаваме с разработването на различни програми, които да повишат квалификацията на колегите ни и да им предоставят нови възможности за успешна вътрешна реализация в компанията.

Мотивиране и задържане

Удовлетвореният служител е наша цел и показател за успеха ни като работодател. За това се грижи и екип от доверени лица, благодарение на които получаваме непрекъсната обратна връзка, за да отговаряме максимално на очакванията на нашите колеги и да ставаме все по-добри в това, което правим.

Възнаграждения и придобивки

Познаваш отлично българското законодателство в частта отдръжки и придобивки и търсиш предизвикателство и динамична работна среда? Изчисляването на работната заплата на над 6000 служители е изключително отговорна задача, с която колегите ни от Възнаграждения и придобивки се справят успешно всеки месец.


Твоят старт при нас

Към отворени позиции

Искаш да станеш част от екипа ни? Тук те чакат разнообразни кариерни възможности.

Към портал за кандидатстване

Регистрирай се сега, за да може винаги да следиш статуса на кандидатурата ти.

Към формуляр за контакт

Имаш още въпроси? Нашият екип по Подбор с удоволствие ще ти помогне.
Мерки във връзка с разпространението на COVID-19

Kaufland България носи отговорност за здравето на своите служители и техните семейства.

Във връзка с разпространението на COVID-19 предприемаме превантивни мерки за сигурността и здравето на нашия екип и клиентите ни. Запознайте се с тях.

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19