Многообразието като фактор за успеха

Жаждата за успех и желанието съвместно да превръщаме Kaufland във все по-добър работодател и компания - пазарен лидер са това, което ръководи действията ни всеки ден, независимо от социалния ни произход, религиозни убеждения, възраст или сексуална ориентация. Ние вярваме, че многообразието е много повече от сбора на личните характеристики на всеки един от нас и това определя начина ни на съвместна работа.


Многообразието е ключов фактор за успеха ни и пътят към това, нашите клиенти да са максимално добре представени и убедени в качеството, което предлагаме.

Многообразието в екипите ни

Заедно постигаме много повече

Към момента в екипите ни работят представители на над 100 националности в общо осем държави в Европа. Това прави нашата международна среда осезаема не само при реализацията на глобални проекти, но и в ежедневната ни работа в нашите хипермаркети, логистични центрове и Обслужващ офис. Ценим разнородните перспективи, тъй като именно те дават импулс на развитието и иновациите.

Освен това, за нас е важно и различното ниво на опит на нашите колеги. Вярваме, че всеки може да допринесе със знанията и вижданията си, за това да сме винаги в крак с новите тенденции и пулса на времето. Винаги осигуряваме приемственост и активна обмяна на опит.


Равнопоставеност

Всеки от нас допринася за успеха на компанията

Съвместната работа на равни начала, независимо от нивото в компанията, както и отношения базирани на уважение и ценене са принципи, които прилагаме в работата и развиваме в нашите екипи. При нас всеки има равен шанс да поеме отговорност и да взема самостоятелно важни решения за работата му.


Като работодател, държащ на равнопоставеността, осигуряваме обективни критерии при подбора и развитието на кадри, гарантиращи равни условия, независимо от произход, пол, възраст, сексуална ориентация, религия или неравностойно положение. Структурата на нивата, определени за възнаграждение, при нас също се основава на обективни критерии като професионален опит, експертни познания и компетенции. В подкрепа на равнопоставеността е и дейността на нашите Доверени лица, които могат да предоставят неутрално и компетентно съдействие на всеки в компанията по въпроси, засягащи трудовите и работните му взаимоотношения.


Многообразие в ръководството

Жени на лидерски позиции

Сред нашето ръководство в момента постигаме многообразие и баланс. Отговорността за половината от лидерските ни роли се поема от дами. Това е тенденция, която искаме да подпомогнем и засилим и в бъдеще, в подкрепа на равнопоставеността на работното място.

Кариерно развитие

Като компания, ориентирана към постигането на високи резултати, ние предлагаме различни перспективи за професионално развитие. Чрез непрекъснатия и взаимен обмен на знания и опит, ние насърчаваме нашите колеги да постигат амбициозните си цели в кариерен и личен план. При нас можеш да откриеш разнообразни възможности за кариерно развитие, съобразени с целите ти и начина ти на живот.

Обективно определяне на възнаграждението

Като коректен работодател за нас е важно възнаграждението, което предоставяме, да се определя на базата на обективни критерии и поети отговорности – независимо от пола на нашите служители.

Баланс между работа и личен живот

С позитивното отчитане на работното време, гъвкавостта на работния ден и възможността за работа от разстояние при някои тип дейности подкрепяме постигането на добър баланс между работа и личен живот. Стремим се да предоставяме адекватни придобивки като насърчаваме редица здравословни и спортни инициативи, достъпни за всички наши екипи.Твоят старт при нас

Към отворени позиции

Искаш да станеш част от екипа ни? Тук те чакат разнообразни кариерни възможности.

Към портал за кандидатстване

Регистрирай се сега, за да може винаги да следиш статуса на кандидатурата ти.

Към формуляр за контакт

Имаш още въпроси? Нашият екип по Подбор с удоволствие ще ти помогне.
Мерки във връзка с разпространението на COVID-19

Kaufland България носи отговорност за здравето на своите служители и техните семейства.

Във връзка с разпространението на COVID-19 предприемаме превантивни мерки за сигурността и здравето на нашия екип и клиентите ни. Запознайте се с тях.

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19