Информация и съвети за твоята кандидатура

Сред нашето ръководство в момента постигаме многообразие и баланс. Отговорността за половината от лидерските ни роли се поема от дами. Това е тенденция, която искаме да подпомогнем и засилим и в бъдеще, в подкрепа на равнопоставеността на работното място.

Твоята кандидатура

Кандидатура в електронен вид

Открий подходящата позиция в нашия портал за кариерно развитие.  Тук ти имаш възможността да създаваш настройки за уведомления за отворените позиции.

След като откриеш подходящата позиция, можеш да кандидатстваш при нас лесно онлайн само в няколко стъпки. За целта разполагаш с две възможности за кандидатстване. След електронното подаване на документите ще получиш потвърждение на електронната си поща за получаването им от нас.

Кандидатстване без вписване в профила

С опцията „Кандидатстване без вписване в профила“ ти даваме възможност да кандидатстваш бързо само с няколко стъпки. Ще са ни необходими само данните, отнасящи се към кандидатурата ти (всички полета отбелязани със символа * са задължителни).

Можеш да видиш кандидатурата си по всяко време като натиснеш бутона „Преглед на профил“ на нашата страница с обяви. Чрез бутона „Забравена парола“ можеш да създадеш парола за профила си, като въведеш адреса на електронната поща, който си въвел при кандидатстването си. След това можеш да видиш, редактираш или оттеглиш своята кандидатура.

Кандидатстване със създаване на профил – Твоят личен профил

Ако избереш опцията „Кандидатстване със създаване на профил“ ти директно ще създадеш своя личен кариерен профил с потребителско име и парола. Заедно с кандидатурата си подай и всички необходими документи за кандидатстване (мотивационно писмо, автобиография и удостоверения).

Това ти осигурява предимството да можеш да разгледаш и редактираш своите данни по всяко време. Ако например искаш да подадеш допълнителни документи или пък да оттеглиш кандидатурата си, можеш да го направиш удобно чрез личния си кариерен профил.


Нашият процес на подбор

Предварителен подбор

Първо проверяваме дали твоят профил отговаря на описаната позиция. Тъй като бързият процес по подбор е важен за нас, ще получиш своевременно на електронната си поща информация за последващите етапи на твоята кандидатура. Ако това не се случи, можеш да се свържеш с нас чрез формуляра ни за контакт. Нашият процес по подбор се основава на обективни критерии като професионален опит, специални умения и познания.

 

Roter Hintergrund

Интервю по телефона

За някои позиции провеждаме кратък телефонен разговор. Така искаме да научим повече за теб, да изясним важни точки, свързани с позицията и да ти я представим по-конкретно.

Roter Hintergrund

Онлайн център за оценяване

В зависимост от позицията провеждаме и 45-минутно онлайн тестване. Чрез онлайн тестовете се проверяват когнитивните ти познания, както и други ключови умения за дадената позиция.

Лична среща

В лична среща на място бихме искали да те опознаем още по-добре и да ти представим нашата компания. Научи повече за задачите, културата ни на работа, бъдещите ти колеги и за сферата на дейност на обявената позиция. В зависимост от позицията, разговорът ще е с продължителност между 30 и 90 минути. Разговорът ще бъде между теб, бъдещия ти ръководител и още един негов колега. В зависимост от позицията си запазваме правото да те поканим на допълнителен разговор на място.

При някои позиции провеждаме т.нар. център за оценка, който включва няколко различни модула и трае между 2 и 3 часа. По време на центъра за оценка имаш възможността да ни демонстрираш своите знания и професионален опит  във форматите на структурирано интервю, ролева игра и презентация/ анализ на данни, както и да ни опознаеш по-добре като компания.

Следващи етапи

Когато процесът по подбор приключи, те уведомяваме своевременно за решението си. При положителен отговор ще те уведомим по телефона. Уточняваме подробностите по договора с теб и след това го получаваш и на хартиен носител.


Кандидатстване

Твоята кандидатура при нас

Процедура на кандидатстване за кариерна програма „Управители на бъдещето“

 • Изпращане на кандидатура
 • Онлайн тестове
 • Интервю по телефона
 • Център за оценка

Процедура на кандидатстване за директна позиция

 • Изпращане на кандидатура
 • Онлайн тестове (само за някои позиции)
 • Първо интервю
 • Второ интервю

Управител на филиал или Директор региониция

 • Изпращане на кандидатура
 • Онлайн тестове
 • Интервю по телефона/ записано видео интервю
 • Център за оценка

Процедура на кандидатстване за стажанти/ практиканти

 • Изпращане на кандидатура
 • Интервю

Често задавани въпроси

Въпроси относно твоята кандидатура

Имаш ли въпроси относно твоята кандидатура? Намери отговорите тук.

Мога ли да кандидатствам за повече от една позиции едновременно?

Ако има повече свободни позиции, които те интересуват, можеш да кандидатстваш за повече от една от тях. За нас е важно, да кандидатстваш за позициите, чиито профили са най-подходящи за теб.

Къде мога да видя всички отворени позиции?

Можеш да откриеш всички актуални позиции на нашата кариерна страница. Ако твоята желана позиция не е налична към момента, можеш да включиш уведомленията за нея или през търсене на позиция или чрез кариерния портал. По този начин ще те информираме редовно по електронната поща за актуалните отворени позиции, които отговарят на желаните от теб критерии.

Мога ли да настройвам уведомления за нови желани позиции?

За да получиш уведомление по електронната ти поща за отваряне на нови позиции, идентифицирани от теб като желани, ти е необходим профил. Там в менюто „Настройки“ можеш да настроиш личните си предпочитания за уведомления. Ако не разполагаш с достъп, можеш да се регистрираш по всяко време чрез бутона от менюто „Преглед на профил“.

Чрез бутона „Забравена парола“ можеш да създадеш парола за профила си, като въведеш адреса на електронната си поща, който си въвел при кандидатстването си. И да последваш стъпките, които ще получиш на електронната си поща.

Има ли срокове за кандидатстване?

Няма определени срокове за кандидатстване. Можеш да кандидатстваш по всяко време за отворените позиции на нашата страница. Stellenbörse Колкото по-скоро кандидатстваш за нова отворена позиция, толкова по-големи са шансовете ти. За позициите ни имащи обучителна цел като „Практикант“, „Дуално обучение“ и „Стажант“ е препоръчително да следиш от по-рано сроковете за кандидатстване, за да получиш място в твоята желана програма.

След като изпратя кандидатурата си мога ли да я променям или да добавям документи?

Можеш да добавиш документи по всяко време през личния си профил. Ако си кандидатствал без регистрация, можеш да си направиш такава след това чрез бутона „Преглед на профил“ в менюто.  Чрез бутона „Забравена парола“ можеш да създадеш парола за профила си, като въведеш адреса на електронната поща, който си въвел при кандидатстването си.

Сега вече можеш да влезеш по всяко време в профила си и да го променяш при необходимост.

Мога ли да преустановя кандидатстването си и да продължа с него по-късно?

Преустановяването на кандидатстването е възможно само, ако си се регистрирал в профила си. Докато попълваш данните за кандидатурата си, можеш да запазиш въведените данни до момента в профила си и да продължиш обработването им на по-късен етап и по този начин да завършиш кандидатурата си.

Мога ли да оттегля кандидатурата си?

Можеш да оттеглиш подадената си кандидатура по всяко време през профила си. Ако си кандидатствал без регистрация, можеш да си направиш такава след това чрез бутона „Преглед на профил“ в менюто.  Чрез бутона „Забравена парола“ можеш да създадеш парола за профила си, като въведеш адреса на електронната поща, който си въвел при кандидатстването си.

Забравих данните за достъп до профила си.

Няма проблем. В нашия кариерен портал имаш възможност да заявиш нови данни за достъп чрез полето „Забравена парола“.

Какво да съблюдавам при подаване на документите си?

Ще се радваме, ако към твоята кандидатура добавиш автобиография, сертификати или други квалификационни документи. Можеш да ги прикачиш към своята кандидатура. Прикачените документи трябва да са с добро качество и в следните формати: DOCX, PDF, CSV, JPG, PNG (без: MSG, PPT или XLS)

Максимален размер на файла: 5 MB за всеки файл


Обработка и съхранение на данни

Какво ще стане с моите данни?

Колко дълго се съхраняват документите от кандидатурата ми?

Цялата информация, касаеща обработката и съхранението на данните ти ще откриеш в секцията ни „Политика за поверителност“. Разбира се, можеш и сам да изтриеш своя кариерен профил по всяко време.

Ще се обработват ли допълнително моите данни?

Разбира се, че ще запазим поверителността на личните данни, които си ни предоставил чрез попълване на формуляра за контакт, телефона или електронната си поща. Ще използваме тези данни само за целите на обработката на твоето запитване. Законово основание за тази обработка на данни е съгласно чл. 6, т. 1 f) от Закона за обработване на личните данни. Тук ще откриеш повече информация, свързана с нашите принципи за опазване на личните данни.


Формуляр за контакти

Имаш ли други въпроси?

Свържи се с нас чрез формуляра за контакт.


Твоят старт при нас

Към отворени позиции

Искаш да станеш част от екипа ни? Тук те чакат разнообразни кариерни възможности.

Към портал за кандидатстване

Регистрирай се сега, за да може винаги да следиш статуса на кандидатурата ти.

Към формуляр за контакт

Имаш още въпроси? Нашият екип по Подбор с удоволствие ще ти помогне.