Възможности за реализация на професионалисти в Продажби

Обичаш динамиката и удовлетвореността на клиентите е твой приоритет? Присъедини се към нашия екип, за да намерят твоите успехи признание в международна търговска компания със силен фокус върху резултатите. Като опитен професионалист можеш да реализираш идеите си в различни области в нашите филиали или в административната част на Продажби – Организация Продажби.

Старт като специалист

Направи крачка към успеха в Продажби

Направи следващата стъпка в твоето кариерно развитие в един от филиалите ни и сподели удоволствието от работата с богатия ни асортимент и свежи стоки. Приемът на стока ще предизвика твоята точност и внимание към детайла, а проверката на стандартите ни твоите умения за координиране на различни дейности. При нас можеш да превърнеш цялостния процес по пазаруване в приятно преживяване за нашите клиенти, независимо от това дали ще им окажеш компетентно съдействие при избор на свежи продукти или ще ги изпратиш с усмивка на касата.

Друга възможност за теб е да стартираш в административната част на дирекция Продажби, а именно организация Продажби и да вземеш активно участие в развитието на концепции и проекти, засягащи магазините ни на национално равнище.

Искаш да кандидатстваш още сега?


Старт на ръководна позиция

Присъедини се към нашия екип на позицията Управител на филиал

Като управител на филиал ще можеш да поемеш отговорност за един от нашите хипермаркети. В твоите отговорности ще се включва проследяването и своевременното осигуряване на наличност на нашите стоки, както и съблюдаването те да бъдат презентирани на клиента съгласно нашите високи фирмени стандарти. Ще участваш при подбора на персонал и ще имаш възможност да обучаваш и развиваш твоя екип от около 80 души.

Развий поверения ти бизнес и създай атмосфера, изцяло ориентирана към предоставяне на услуги, отговарящи на високия стандарт на нашите клиенти.

Успяхме да събудим интереса ти?


Твоят старт при нас

Към отворени позиции

Искаш да станеш част от екипа ни? Тук те чакат разнообразни кариерни възможности.

Към портал за кандидатстване

Регистрирай се сега, за да може винаги да следиш статуса на кандидатурата ти.

Към формуляр за контакт

Имаш още въпроси? Нашият екип по Подбор с удоволствие ще ти помогне.