Възможности за старт на Ръководна позиция

Ако вече имаш стабилен професионален опит и доказани постижения, свързани с мотивирането и развитието на екипи, стартирай като ръководител при нас и стани двигател на едни от най-успешните екипи в международна търговска компания.

Възможности

Нашите възможности за старт при Ръководна роля

Независимо дали опитът ти е в продажби, администрация, логистика или финанси, постиженията ти при ръководене на екипи, мотивиране и постигане на високи резултати, могат да получат признание в международна среда.

Искаш да кандидатстваш още сега? Тук можеш да намериш информация за отворените ни позиции и възможности за старт на ръководна роля.


Успешни истории

Запознай се с Диана и вълнуващото й развитие в кариерата

Изображение на Диана Костова, директор направление Снабдяване в Kaufland България

Диана Костова е Ръководител направление Снабдяване (Head of Procurement) в Kaufland България. Кариерният й път в компанията започва през 2008 г. Тогава тя се присъединява към екипа ни на позицията асистент-търговец в Снабдяване.  През годините преминава няколко роли в различни звена, а от 2018 г. поема ръководството на направлението.

Каква е настоящата ти позиция в Kaufland и какъв беше кариерният ти път досега?

Сегашната ми позиция от 2018 година насам е Ръководител Направление Снабдяване. През изминалите години съм заемала различни постове. През 2008 година започнах работа в Kauland България като асистент-търговец в направление Снабдяване. През 2009 бях повишена в Търговец в същото направление, а през 2012 в Ръководител сектор. През 2015 поех ръководството на Отдел администриране на недвижимото имущество, а през 2016 на Търговска дирекция.

Как Kaufland ти помогна да се подготовиш за новите отговорности на ръководната ти роля?

Помогнаха ми моите ръководители: чрез насърчаване, разширяване на отговорностите ми и даване на директна обратна връзка за моето представяне. Разбира се помогнаха ми и десетките вътрешнофирмени обучения, както и възможността да премина през различни отдели и дирекции, което ми даде ценен опит и по-широк поглед.

Кои според теб са качествата, които трябва да притежаваш, за да си успешен ръководител в Kaufland?

Лично за мен основните качества, които трябва да притежава един успешен ръководител са: Дисциплина, позитивност, увереност в действията, динамичност.

Какво ти харесва най-много в ежедневната ти работа?

Харесва ми динамичното ежедневие, разнообразието от задачи и проекти. Харесва ми ежедневното общуване с екипа ми и с останалите колеги. Няма ден, в който да не научавам нещо ново, това е много ценно.

С кои от постиженията ти в професионален план се гордееш най-много?

Гордея се с всяко постижение, както и с постиженията на екипа ми. Като част от една от най-успешните фирми в България, се гордея и с всички постижения на компанията.

Какъв съвет би дала на кандидатите, стремящи се един ден да заемат ръководна роля?

Всичко е постижимо, стига човек да бъде упорит, всеотдаен и усърден. Ръководната роля не следва да е самоцел, а естествено развитие и плод на усърдна работа.

Ако трябва да опишеш колегите си с 3 думи, кои ще са те?

Ако трябва да опиша екипа си, то думите са: сърдечни, усърдни и всеотдайни.


Твоят старт при нас

Към отворени позиции

Искаш да станеш част от екипа ни? Тук те чакат разнообразни кариерни възможности.

Към портал за кандидатстване

Регистрирай се сега, за да може винаги да следиш статуса на кандидатурата ти.

Към формуляр за контакт

Имаш още въпроси? Нашият екип по Подбор с удоволствие ще ти помогне.