Намери своето място

Желанието за успех и желанието да правим Kaufland още по-добър всеки ден ни движи като екип. С нас можеш да се изправиш пред нови предизвикателства, активно да помогнеш за формирането на успеха на компанията и да се възползваш от широка гама кариерни възможности и сигурна работа.  Основен наш приоритет като работодател е да ти предоставим всичко необходимо за твоите приоритети, за да си кажеш „Намерих своето място“ и разбереш какво ни прави специални като работодател.

Да отвориш новата страница, в която успешно и удовлетворено да разпишеш първите редове на твоето професионално и кариерно развитие. Да създаваме достатъчно предпоставки и поле за изява, на което да покажеш на какво си способен. Да се предизвикваш и да се надскачаш. Гарантираме ти сигурна работа, в която да се чувстваш мотивиран и ангажиран. Да си заобиколен от колеги-приятели и вдъхновяващи лидери, от които да получиш признанието, което заслужаваш. Поддържаме динамична работна среда, в която всеки ден да усъвършенстваш своите умения и постигаш целите си, без да нарушаваш баланса между работа и личен живот. Време е да намериш място, в което да бъдеш разбран, да откриеш работодател, който да направи така, че кариерата и семейството да се съчетават, защото най-важните хора за теб, са важни и за нас. Време е да се радваме на живота. Живот изпълнен с индивидуални човешки истории, личности и професионалисти като теб.

Време е за ново начало
Започни

Отвори нова страница

Отвори нова страница

В Kaufland България разбираме, че всяко ново начало е трудно. Когато тепърва прохождаш професионално се нуждаеш от кариерни възможности и обучителни програми, които да развият и надградят твоите професионални и личностни умения. Нуждаеш се от работодател-приятел, с когото да отворите нова страница, взаимно да се вдъхновите и заедно да напишете една успешна история. Твоята успешна история.

Покажи на какво си способен

Време е да излезеш от зоната си на комфорт и да намериш мястото, където да развиеш пълния си потенциал. Динамика, резултати и коректност са водещи наши ценности, които създават работна атмосфера, стимулираща непрестанно усъвършенстване и себедоказване. Вярваме в добрите идеи и подкрепяме проактивността. Вярваме в теб.

Започни сигурна работа

Започни сигурна работа

Всеки ден се доказваме като сигурен работодател, на когото може да гласуваш доверие и да разчиташ дори и в кризисни ситуации. Не спираме да подобряваме успешните и сертифицирани практики за управление на човешкия капитал и да осигуряваме безопасна, здравословна и мотивираща работна среда, в която да се развиваш и да успееш смело да правиш планове за бъдещето. Намери своето място, където да се чувстваш сигурен в работната среда.

Получи признанието, което заслужаваш

Получи признанието, което заслужаваш

Намери своето място, където се оценяват усилията, мотивацията и енергията, които влагаш във всичко, което правиш, във всичко, в което вярваш. Намери своето място, където ще получиш признание за работата ти, което да те кара да се чувстваш удовлетворен, продуктивен и зареден да покоряваш още повече професионални върхове. Намери своето място, където да покажеш своите възможности и потенциал.

Балансирай работа и личен живот

Балансирай работа и личен живот

Намери своето място, където балансът между работа и личен живот е възможен. Гъвкавото работно време при нас ти позволява да прекараш повече време с близките си хора, както и да се насладиш на своите хобита и любими занимания. Ние ти предлагаме всички условия за постигане на този баланс. Намери своето място, където можеш да отделяш време на нещата, които те правят щастлив.

Съчетай кариера и семейство

Съчетай кариера и семейство

В Kaufland България сме едно голямо семейство, в което се подкрепяме и споделяме както хубавите, така и трудните моменти. За нас твоето семейство е и наше семейство и съчетаването на кариерата с време и внимание за най-обичаните е възможна мисия. Вярваме, че можеш да си успешен професионалист и родител едновременно. За нас всеки ден е повод за празник и отбелязваме важните моменти с разнообразни инициативи за служителите и техните семейства.

Радвай се на живота

Животът в днешно време е динамичен и предизвикателен, но също толкова вълнуващ, интересен и вдъхновяващ. Вярваме в споделената радост, в топлите моменти, в малките неща и чувството да се чувстваш жив и готов да се справиш с всичко. Радостта да живееш мечтите и плановете си. Намери своето място, където ще споделяме всички тези моменти заедно.Твоят старт при нас

Към отворени позиции

Искаш да станеш част от екипа ни? Тук те чакат разнообразни кариерни възможности.

Към портал за кандидатстване

Регистрирай се сега, за да може винаги да следиш статуса на кандидатурата ти.

Към формуляр за контакт

Имаш още въпроси? Нашият екип по Подбор с удоволствие ще ти помогне.